4 yıldır bu mesire alanının sürüncemede olduğunu ve metruk hale geldiğini belirten Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, “Buraya kamelya koymayın dedik yine koydular kamelyalarda kafa çekiyorlar. Binaların içerisinde yapılanları söylemeye dilim varmıyor” dedi.
Mesire alanının basında da yer aldığını ve sanki burasını Dodurga Belediyesi yaptırıyor gibi bir imaj yaratıldığını belirten Başkan Aydın, burası yapılacaksa yapılsın basın mensupları geliyor bakıyor kötü halde sallayıp gidiyor. Vebal kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.

Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, “Obruk Barajı yanında B tipi mesire alanı yeri yapıldı. Yaklaşık 4 yılı geçti burada her sene ödenek sıkıntısı oluyor. Mevcut binalar Dodurga Belediyesi tarafından yapıyor da altından kalkamıyor gibi bir imaj yaratıldı. Gidildiğinde yapılan binaların metruk hale geldiği görülecektir. İhata duvarını çektik kamelya konulmasın dedik konuldu şimdi burada kafa çekiliyor durumu içler acısı. 4 yıldır takip ediyorum. İnşaat sezonu ihale ederken kasım ayında ihale yapılıyor. Beton çalışması yapılmaması gerekirken yapılıyor ve beton patlıyor. İsmi Dodurga Beyi, bitmeyecekse Dodurga ismini kaldıralım. Gelen basın mensubu burası Dodurga Belediyesi’nin deyip sallayıp gidiyorlar.
Şuanda orayı misafir ağırlayacak hale getirmek için 3-4 milyon lira ödememiz gerekiyor. Belediyeye devredilmesi halinde benimde siyasilerin kapısını çalmam lazım. Buraların bir an önce yapılması gerek içerisinde neler yapıldığını benim dilim varmıyor anlatmaya.
Ben vebal kabul etmiyorum. Yapılacaksa yapılsın yapılmayacaksa Dodurga ismi buradan alınsın” dedi.