Çorum’a gelerek çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti’yi ziyareti sırasında ise partili belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Belediye Başkanlarından ilçeleriyle ilgili bilgiler alan ve taleplerini dinleyen Bakan Kasapoğlu, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile de samimi bir diyalog yaşadı.
Aydın'a ayrı bir yakın ilgi gösteren Bakan Kasapoğlu, Belediye Başkanı Aydın’a “Bizi ne zaman Dodurga Obasına davet ediyorsunuz?” diye sordu.
Bunun üzerine Başkan Aydın da, “Sizi Dodurga’ya ağırlamaktan büyük bir şeref ve onur duyarız sayın bakanım. Sayın Bakanım Dodurgamızın gençleri sizi dört gözle bekliyorlar. İnşallah spor salonu ve sentetik çim sahamızın açılışında sizleri aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız" dedi.
Bunun üzerine Bakan Kasapoğlu da Dodurga’ya geleceğinin sözünü verdi.

Başkan Aydın, Bakan Kasapoğlu’na Dodurga’da TKİ’den devredilen tesislerin içerisinde bulunan Yüzme Havuzunun tadilatı ile ilgili de bilgileri anlattı. Tadilat yapılacak havuz için gerekli ödeneğin beklenenin üstünde olduğunu kaydeden Aydın, Bakan Kasapoğlu’ndan yeni bir havuz yaptırılmasının daha iyi olacağını talep etti.
Bakan Kasapoğlu’nun da bu taleplerini geri çevirmeyerek yeni bir havuz yapılması için bürokratlarına talimat verdiğini söyleyen Başkan Aydın, hem Çorum’a, hem de Dodurga’ya özel ilgisinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.
Başkan Aydın, Bakan Kasapoğlu'na Dodurga ilçesinin yöresel lezzeti olan kapari turşusu ve kapari çiçeği kolonyası hediye etti.