Kendisi de Dodurgalı olan Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, aldığı tavırlar ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Dodurgalıların büyük tepkisini çekiyor.

KILIÇLAR ÇEKİLDİ

Tarım İl Müdürü Orhan Sarı’nın, sosyal medya hesabından, "Dodurga ilçemizin meraları ıslah edilmeyi bekliyor. Talep ne hikmetse gelmiyor" şeklinde yaptığı paylaşım sonrası, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ise “Müdür olmuş ama adam olamamış. Adamlık makamla değil,

adamlık şahsiyet meselesidir. İşte bunu paylaşıp siyasi iradeyi töhmet altında bırakmayacaktın efendi...

Şov yapmayacaksın Orhan Efendi...” şeklinde karşılık verdi.

“ŞOV YAPMA, HİZMET GETİR”

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Müdür Orhan Sarı’yı topa tuttu.

Mustafa Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İşte bunu paylaşıp siyasi iradeyi töhmet altında bırakmayacaktın efendi...

Şov yapmayacaksın Orhan efendi...

Yerel seçimler öncesi, çiftçileri İ.P.’yi destekleyin, Ak Parti’nin adayı Mustafa Aydın’ı desteklerseniz İl Tarım Müdürlüğü olarak Dodurga’ya çivi çakmayacağım diye tehdit edeceksin (şahitli, ispatlıdır), Dodurga benim için yok hükmündedir diyeceksin, devlet yatırımı olan aromatik bitki seralarına otunan çöpünen uğraşıyorlar ben oralıyım orada bir b..k olmaz diyeceksin, sonra aromatik bitki yerlerine sahip çıkacaksın. Dodurga Ak Parti ilçe başkanını makamına kabul etmeyeceksin, telefonlarına çıkmayacaksın. O kim, muhatabım değil diye benim ilçe başkanımı küçümseyeceksin. Hiçbir siyasi iradeyi tanımam, arkam sağlam vekil tanırım diye caka satacaksın. Yanına gelen Dodurgalı çiftçileri Ak Parti teşkilat başkanına ve belediye başkanına karşı örgütlemeye çalışacaksın. Aromatik bitkide çalıştırılan işçileri kendi akrabanı dolduracaksın. Sakın AK Parti ilçe teşkilatının haberi olmadan işçi alımı yapalım diyerek işçi alımı yapacaksınız. AK Parti teşkilatını ilçede küçük düşüreceksin. Sonra da utanmadan yalan söyleyerek, ıslah talebi gelmedi diye paylaşım yapacaksın. Nasılsa bana bir şey olmaz kinayeli bir şekilde gelecek bizim diyeceksin. yazıklar olsun.. Yazıklar olsun ki ....neyse, sabır ...sabır…”

DODURGALI ÇİFTCİLER BU İHANETİN BEDELİNİ SORAR

Öte yandan Dodurgalılar da Tarım Müdürü Orhan Sarı’yı eleştiren paylaşımlar yaptı.

Bir başka paylaşımla şu ifadeler dikkat çekti:

"Çorum İl Tarım Müdürü olarak; ‘Ak Parti’li belediye başkanı kazanırsa ben bu makamda olduğum sürece Dodurga’ya çivi çakmam’ diyeceksin, ondan sonra çıkıp “Dodurga ilçesinin meraları ıslah edilmeyi bekliyor ama ne hikmetse talep gelmiyor” diyeceksin.

Poz vereceksin...

Kaç kere geldin Dodurga’ya, çiftçilerle kaç kez toplantı yaptın.

Ben il müdürü oldum memleketime faydam olsun dedin.

Proje yapın arkanızdayım dedin.

Bir zamanlar bu müdür; Dodurga Belediye Başkanlığı makamında oturan Dodurga Belediye Başkan vekiline “siz kimsiniz Dodurga’ya hizmet etmek kim” diye bir yorumda bulunmuştu. Ben de bu kendini bilmez müdüre “sen kimsin de Ak Partili Belediye Başkanlığına böyle bir hakarette bulunma gücünü kimden alıyorsun, seni müdür yapan hangi parti” diye sormuştum.

Ve bana; “senin aklın almaz sen daha küçüksün” demişti.

Ve sabah bütün yorumlarını silmişti. Ama görüyorum ki bu müdür denen şahsiyet gene bir paylaşımla kendini aşigar etmiştir.

Müdür olmuş ama adam olamamış.

Adamlık makamla değil, adamlık şahsiyet meselesidir.”