Beraberinde Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ile birlikte yapımı tamamlanan futbol sahasını ziyaret eden AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan burada yaptığı konuşmada Dodurga'ya bir de yarı olimpik yüzme havuzu sözü verdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Dodurga'daki gaz açılış töreni için geldiklerinde Belediye Başkanı ve ilçe başkanının futbol sahası talebinde bulunduklarını ve bunun için TKİ'nin yerinin bulunduğunu belirttiklerini anlatan Ceylan, Bakanla görüştüklerini ve TKİ'nin yerini belediyeye devretmelerini isteyerek buraya Gençlik ve Spor bakanlığının kararı ile futbol sahası yapmaya söz verdiklerini, yapılan çalışmalar neticesinde de Dodurga'ya futbol sahası yapıldığını ve bu sahayı gençlere armağan ettiklerini söyledi.
Spor salonunu da kısa sürede bitireceklerini vurgulayan Ceylan, "Burada bir spor kompleksi olacak. Allah nasip ederse bir de yarı olimpik yüzme havuzu yaptıracağız. Bunların hepsini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımızın öncülüğünde yaptırıyoruz. Bu tesislere kavuşmamızda Cumhurbaşkanımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyoruz" dedi.