Uzun yıllardan beri Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın’ın belediyeye kazandırmak için yoğun çaba harcadığı TKİ arazisi ile ilgili somut adımlar atılmaya devam ediyor. Sinemanın yerine yapılan düğün salonundan sonra şimdi de yüzme havuzu için önemli gelişmeler yaşandı. Belediyeye tahsis edilen yüzme havuzunun yenilenerek insanların hizmetine açılması için yoğun bir çalışma yürüten Başkan Aydın, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaşadığı diyaloğu anlattı.
Kasapoğlu’na “Ben 52 yaşındayım, Dodurga’da yüzme havuzu var, ama ben yüzmeyi bilmiyorum” dediğini hatırlatan Başkan Aydın, Bakan Kasapoğlu’nun da bunun sebebini sorduğunu, kendisinin de durumu aktarmasının ardından yüzme havuzunun yenilenmesi için talimat verdiğini dile getirdi.
Bakan Kasapoğlu’nun talimatları doğrultusunda önümüzdeki günlerde bakanlıktan bir uzman ekibinin gelerek havuzda incelemelerde bulunacağını açıklayan Başkan Aydın, incelemenin ardından tadilat veya yeniden yapılmasına karar verileceğini vurguladı.
20 yıldır atıl durumdaki tesisin Dodurga’ya kazandırılmasında başta Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’ya teşekkür eden Başkan Aydın, tesisin Çorum merkez başta olmak üzere çevre ilçelere de hizmet verecek kapasitede olduğunu da altını çizdi.

Editör: TE Bilişim