Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, seçim döneminde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin, ilçeyi modern bir görünüme kavuşturmanın, bölge halkının huzur ve refah seviyesini yükseltecek yatırımları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “ben değil, biz yaptık. Dodurga, güzel yatırımların, güzel çalışmaların merkezi oldu” dedi.

Çorum’un Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD) Başkanı Birkan Demirci ve yönetim kurulu üyelerini ilçede ağırladı.

Dernek üyesi gazetecilere yatırımlar, çalışmalar ve geleceğe yönelik plan ve projeler hakkında bilgi vererek durum değerlendirmesi yapan Başkan Aydın, yatırımları gezdirdi.

“NE SÖZ VERDİYSEK O”

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçe için büyük bir ihtiyaç olan Sentetik Çim Futbol Sahasının yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Dodurga’nın daha yaşanabilir bir kent olması için sosyal, kültürel ve sportif yatırımlara ağırlık verdiklerini kaydetti.

Dodurga’daki gençlerin modern bir spor tesisine kavuşacağını bildiren Aydın, “Gençlerimize, Dodurga halkına ne söz verdiysek arkasındayız. Söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Dodurga’mızın daha yaşanabilir, daha sosyal bir kent olması için yüzme havuzu, kültür merkezi, spor sahaları gibi sosyal projelere ağırlık veriyoruz. Bu çalışmalarla birlikte gelecekte daha sosyal, daha mutlu, daha huzurlu bir Dodurga bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

ÇOK AMAÇLI MODERN TESİS BÜYÜK BİR İHTİYACI KARŞILADI

İlçede hayata geçirilen Kongre Merkezi ve Düğün Salonunun büyük bir ihtiyaca cevap verdiğinin altını çizen Aydın, açık ve kapalı alanda 2 bin 500 kişi kapasiteli tesisi ilçe halkının hizmetine sunduklarını açıkladı.

Belediyenin asli görevleri olan altyapı çalışmalarını aksatılmadan yürüttüklerini, bunun yanı sıra sosyal ve kültürel amaçlı yatırımlara da önem verdiklerini dile getiren Aydın, tesiste düğün, nişan, toplantı, konferans ve benzeri aktivitelerin yapılabileceğini belirtti.

TOKİ KONUTLARI KONFORU ARTIRDI

İlçede hayata geçirilen TOKİ konutlarının da yaşam konforunu, huzuru artırdığını dile getiren Aydın, 2. Etap dairelerin de anahtar tesliminin yapıldığını kaydetti.

TOKİ konutlarının ilçenin önemli bir ihtiyacına cevap verdiğinin altını çizen Aydın, vatandaşlardan gelecek taleplere göre yeni yatırımlar yapmaya, ilçeyi büyütmeye, geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceklerini anlattı.

Aydın, hizmetlerin gerçekleştirilmesinde kendilerine büyük destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlara, milletvekillerine, bürokratlara, parti teşkilatlarına teşekkür etti.

Başkan Aydın, ilçede yapılan diğer çalışmalar, ilçenin tarihi özellikleri ve geçmişi ile geleceğe yönelik bazı projeler hakkında da bilgiler vererek, gazetecilerle sohbet etti.

HGYD Başkanı Birkan Demirci ise Dodurga’nın her geçen gün büyüyüp geliştiğine tanık olduklarını ifade ederek, güzel ve başarılı hizmetlerinden dolayı Başkan Aydın’ı tebrik etti.

Demirci, yakın ilgisi ve misafirperverliği nedeniyle Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Başkan Aydın, Dodurga’ya özgü bazı hediyeler takdim ederek, “hizmet kapımız, gönül kapımız sizlere her zaman açık. Gazeteci arkadaşlarımızı ilçemizde konuk etmek bizleri mutlu etti. İlginiz ve katılımınız için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.