DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Genel Başkanı Ali Babacan, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu ve 81 İlin İl Gençlik Çalışmaları Başkanlarının katılım sağladığı istişare ve eğitim toplantısı Deva Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Genel  Merkez Gençlik Politikaları Başkanlığının her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İstişare ve Eğitim toplantısına Deva Partisi Çorum İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Yunus Battal'da katıldı. Battal yaptığı açıklamada "DEVA Partisi olarak iktidara daha şimdiden ortak iradeyle Genel Merkezimizle koordineli şekilde ciddi bir hazırlık yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı hakkında bilgiler veren Yunus Battal, "İlk 90 gün ve ilk 365 günde gençlik adına yapılacak Gençlik Eylem Planımızın üzerine toplantımızı gerçekleştirdik ve en yakın zamanda halkımıza bu Eylem Planımızı tanıtacağız. Toplantı sonrası  Genel Merkezimizde Genel Başkanımızın haftalık yaptığı basın açıklamasını coşku ve heyecanla dinledik. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın 'Türkiye 1'den büyüktür, Deva Partisi kendi damla logosu ve kendi adayları ile seçime girecektir'  ifadesi ile iktidar hedeflerimizi bir kez daha halkımıza ifade ettik. Damla damla sel olmaya devam ediyoruz" dedi. 

Yunus Battal, "İl Başkanımız Elvan Can Çabuk'un söylemi ile Gençler bizim geleceğimiz, onlara nasıl bakarsak onlarda yarın ülkemize öyle bakacaklar. Bizlerde bu yolda Türk Gençliği ve Çorum gençliği için olan mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile heyet birlikte iftar programına katıldı.