Sanayideki bu uygulama takdir topluyor Sanayideki bu uygulama takdir topluyor

ÇOFSAD Başkanı Meftun Yerli, “6 Şubat’ta gerçekleşen elim depremden dolayı birçok ilimiz yara almıştır. Bu yaraları sarmak için  bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirmek amacıyla  çalışmalarda bulunduk ve onların acılarına ortak olmak, bir nebze olsun kalplerine dokunabilmek için depremzede çocuklarımıza  ayakkabı temin etmek amacıyla etkinlik yaptık” dedi.
Başkan Yerli, kampanyada kendilerine araç teminini sağlayan  Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a, Başkan Yardımcısı Alper Zahir’e,  Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun’a, ayakkabı desteğini esirgemeyen Hitit Ayakkabı Sahibi, Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Cumhur Palabıyık’a ve maddi manevi desteğini esirgemeyen gönül dostlarına teşekkür etti.
Yerli, Cumhuriyetimizin 100. yılını buruk ama gururlu bir şekilde depremzede çocuklarla kutladıklarını, Hatay - Serinyol ve Samandağ’da bulunan öğrencilere ulaştırdıkları mutluluğun geleceğe adım olacağını belirtti.  Yerli, “Unutmayalım ki Ata’nın adımları bizim adımlarımız olacaktır” diye konuştu. 
Başkan Yerli,  düzenlenen sosyal sorumluluk projesi ile farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını, deprem bölgesine yönelik yeni proje çalışmalarında bulunacaklarını sözlerine ekledi.