AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, sağlam projeleri hayata geçirerek, Çorum’un temel ihtiyaçlarını yetkili merkezlere doğru anlatıp çözüme kavuşmasını sağlayarak, ihtiyaç ve sorunları öncelik sıralamasına göre tarafsız bir anlayışla belirleyerek ve bürokraside doğru, yerinde ve zamanında adımlar atarak Çorum’un büyümesine, gelişmesine, vizyonunun değişmesine katkı sağlamak amacıyla yola çıktıklarını söyledi.

Aday adaylığını kamuoyu ile paylaştıktan sonra ilk toplantısını basın mensupları ile gerçekleştiren Muhsin Dere, belediye başkanı adayı gösterilip göreve seçilmesi halinde neler yapacağını, nasıl bir hizmet anlayışı sergileyeceğini, bürokrasi ile nasıl etkili görüşmeler yapacağını ve hangi projeleri hayata geçireceğini anlatarak, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Milli Savunma Bakanlığı önceki dönem Bakan Yardımcısı ve Ahlatcı Çorum FK Onursal Başkanı Muhsin Dere, kendisinin uzun yıllardır Ankara’da bulunduğunu ve bürokrasi, siyaset kurumu ile iç içe olduğunu anlatarak, “Rutin bir belediye başkanlığı yapmak için bu göreve talip olmadım. Çorum’u büyütmek, büyükşehir yapmak, temel sorunlarını çözmek, yeni bir vizyona kavuşturmak, sanayi üssü haline getirmek amacıyla bu yola çıktım. İhtiyaçlarımızı, sorunlarımızı doğru anlatarak çözüm sağlayabiliriz. Çorum’u gerçek anlamda bir sanayi üssü yapmak için tüm projelerimizi hazırladık. Çorum turizmde, tarımda, hayvancılıkta, sanayide her alanda büyüyen, gelişen bir şehir olacaktır. Bunu hep birlikte başarabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

‘Türk, bir ırk adından öte zulme başkaldırının adıdır’ ‘Türk, bir ırk adından öte zulme başkaldırının adıdır’

Basın mensupları ile tanışan ve onların sorunlarına yanıt veren Muhsin Dere, toplantı sonunda ise katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.