Siyaset

Çorum'dan AK Parti'nin 172. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılım

AK Parti İl Başkanı Yakup Alar, partisinin 172. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılım sağladı. Toplantı, AK Parti'nin Türkiye genelindeki il başkanlarının bir araya geldiği önemli bir buluşma olarak dikkat çekti.

Abone Ol

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Yakup Alar'ın yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Fatih Temur, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Civan, AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Av. Semra Akyüz Özdağ da katılım sağladı.

Birlik ve beraberlik mesajı

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Yakup Alar, “Ülkemiz, milletimiz ve davamız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Alar, toplantıda alınan kararların AK Parti’nin birlik, beraberlik ve hizmet anlayışını daha da güçlendireceğine inandığını söyledi.