Çorum'da toplumsal barış vurgusu

Başkan Çolakbayrakdar: “Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz” Başkan Çolakbayrakdar: “Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

Çorum Belediye Meclisi'nde gerçekleşen toplantıda, toplumun birlik ve beraberliğini tehdit eden bir sosyal medya paylaşımı gündeme geldi. 
CHP Belediye Meclis Sözcüsü Tuncay Yılmaz, seçim öncesi bir belediye çalışanının toplumu bölücü ve kutuplaştırıcı nitelikte bir paylaşım yapmasını ele aldı. Yılmaz, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu belirterek, konuyla ilgili soruşturma yapılıp yapılmadığını sorguladı.

Yılmaz, toplumu "karpuz gibi ikiye bölen" anlayışların hoş görülemeyeceğini vurgulayarak, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a bu tür durumlarla mücadele çağrısında bulundu. Başkan Aşgın ise tüm belediye personelinin sosyal medya paylaşımlarını izlemenin zor olduğunu, ancak bu tür durumlarla karşılaşmaları halinde gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti. Aşgın ayrıca, Çorum'un adil, sevgi dolu ve hakkaniyetli bir yönetimle yönetileceğini ve bu yönde oluşan beklentilerin karşılayacaklarını dile getirdi.