Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, beraberinde Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ersan Aslan, Sıngurlu Kaymakam Fatih Görmüş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş, Başkan Yardımcısı Muammer Çuhacı, Meclis Başkanı Alp Eren Akel ve beraberinde ki heyet ile Sungurlu Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 
Fişek Fabrikası alanında ki çalışmaları yakından takip eden Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, yetkililerden bilgiler aldı. Dere, yapılan işlerin hızlandırılması için gerekli talimatları vererek, fabrikanın tamamlanması ile büyük bir değişimin yaşanacağını söyledi. 

“SUNGURLU OSB’Yİ ÇOK DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ” 

Dere, OSB’de ki fabrika sayılarını artırarak OSB’yi daha da ileriye taşımak istediklerini vurgulayarak, ilçeyi savunma sanayinin merkezi haline getirmek istediklerini belirtti. 
Sungurlu’da çalışmak isteyen herkes için iş imkânları oluşturacak yatırımların Sungurlu OSB’de yapılması gerektiğini aktaran Dere, “Bu sene bitmeden tesislerdeki tezgahlar işlemeye başlayacak inşallah. Hemşehrilerimize bu fabrikalarda iş imkanı sağlamış olacağız. OSB’de çok sayı da tahsis olmaya başladı. İnşallah bu yıl sonuna kadar bu fabrikalar hayata geçmiş olacak.” dedi.