Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,  Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyarete, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu; AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, teşkilat üyeleri ile önceki dönem Milletvekilleri Salim Uslu ve Murat Yıldırım da katıldı.

Başkan Aşgın, ilimizde yapımı tamamlanan ve çalışmaları devam eden spor tesisleri ile spor alanında yapılan çalışmalarla ilgili Bakan Kasapoğlu’nu bilgilendirdi. “Çorum’a en fazla yatırım yapan bakanlığımız Gençlik ve Spor Bakanlığı oldu.” diyen Aşgın, spor yatırımları konusunda Çorum Belediyesi’ne her zaman destek olan Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti. Aşgın, “Çorum Belediyesi olarak bakanlığınız döneminde çok güzel yatırımlar aldık, bunların önemli bir kısmını tamamladık ve süreç içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Çorum’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kasapoğlu, “Her zamanki gibi özel ev sahipliği için Çorum’a teşekkür ederim. Çorum bizim için özel bir il. Çorum’da semt sahalarına kadar pek çok alanda çalışmalarımızı tamamladık. İhtiyaç halinde yenilerini yapmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak 2023’teki süreci en zirve noktada taçlandırmaya odaklandık.” dedi.