AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorumlu Sanatçılar, Müzisyenler Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Satılmış Yalvaç’a ihtiyaç sahibi, emekçi müzisyen ailelere dağıtılması üzere market çeklerini teslim etti.

Ahlatcı; Konuşmasında ilimizde kültür ve sanat üretiminin devam edebilmesi için sanatçılarımıza bu zor dönemde destek olmak bizim borcumuzdur.

Pandemiyle mücadele ettiğimiz bu zor günlerde, sanatçılarımızın yanlarında olmaya ve salgının etkilerine karşı korumaya devam edeceğiz.

Korona virüs salgını sürecinde sanatçılarımıza da yönelik birçok destek paketi sağlandığını hatırlatan İl Başkanı Ahlatcı; “Destekleri için Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ayrıca Emekçilerle ile birlikte her zaman omuz omuza yürüyeceklerini ifade eden Ahlatcı, "Türkiye olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Pandemi sürecinde maddi ve manevi olarak vatandaşlarımızın, emekçilerimizin yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onlarla bu süreçte birlikte mücadele edeceğiz.

Salgın sürecinde alınan tedbirler karşısında sanatçılarımızın mağduriyet yaşamaması için devletin tüm gücüyle seferber olduğunu belirten Ahlatcı, "Türkiye salgın sürecinin başından itibaren başarılı çalışmalar ortaya koydu. İnşallah salgın sürecini alınan tedbirlerle atlatıp, yolumuza daha güçlü adımlarla devam edeceğiz”. İfadelerini kullandı.