Ulukavak Mahallesi Muhtar adayı, Muhsîn-i Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Yücel, Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİMDER)’i ziyaret etti.

Çorum İmam Hatipliler Derneğinin (ÇORİMDER) yapılan olağan kongresi sonucu yeniden başkanlığına seçilen Ayhan Boyraz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kendisinin de İmam Hatip mezunu olduğunu belirten Yücel, “Dün olduğu gibi bugünde STK’lar olarak Çorum için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ayhan Boyraz kardeşimi ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bir İmam Hatipli olarak bizlere ne görev verilirse verilsin her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.

ÇORİMDER İl Başkanı Ayhan Boyraz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ulukavak Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıklayan Fatih Yücel’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nun Okul Aile Birliği’ne başkan seçilen Fatih Yücel’e ÖNDER tarafından hazırlanan “Okul Aile Birliği Rehberi” hediye edildi.