AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Türkiye'nin sürekli büyüyüp gelişmesinin bazı çevreleri rahatsız ettiğini anlattı.
Yıldırım, AK Parti Çorum Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada Giresun'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
Türkiye'nin dünyaya ensar olan, mazlumun yanında olan ve mazluma el uzatan bir ülke olduğunu belirten Yıldırım, "dünyada Türkiye üzerinde oynanan oyunların, kurulan tezgahların en büyük sebebi mazluma el uzatması, güçlü bir ülke olmasından kaynaklanıyor. Türkiye ilkleri başaran, her zaman güçlü olan yanıyla birtakım düşman çevreleri rahatsız ediyor" dedi.
Türk milletinin de bu durumun farkında olarak geleceğe yön vermeye devam edeceğini ifade eden Yıldırım, "Türkiye'de hizmet açısından hiçbir eksiklik yok. Gerek genelde, gerekse yerelde hizmetler aksamadan yapılıyor. Türkiye'de beyin gücü var, emek var, çalışacak insan potansiyeli var. Yani un var, su var, yağ var, helvayı yapacak insan da var. Bundan dolayı da birileri rahatsızlık duyuyor. Varsın rahatsız olsunlar. Bizler birlik ve beraberlik içinde ülkemize, milletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Milletin güveni bize yeter. Birileri kendi partisi içinde mahkemelik olmaya, parti yönetimini kayyuma götürmeye devam ededursun, AK Parti büyüyerek, güçlenerek yoluna devam ediyor. HDP ise kendi içinde parçalanmış, PKK'ya teslim olmuş bir parti.
AK Parti teşkilatları her zaman iktidar olabilecek güce sahiptir. Yeter ki kendi içimizde sevgi ve saygıya önem verelim, birbirimize düşmeyelim. Anketler şu an için AK Parti'yi yüzde 55 oy oranında gösteriyor. Eğer başkanlık sistemi referanduma götürülürse yüzde 60-65 oyla halkın evet diyeceği anketlere yansıyor" şeklinde konuştu.