Çorum Yayla Haber Gazetesi'nin içeriklerini artık webden, akıllı telefonlardan ve tabletlerden kolayca görüntülenebileceksiniz.

“SAYFALARIMIZ ARTIK DAHA RENKLİ”

Yayla Haber Gazetesi’nin kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendisini geliştirdiğini ve geliştirmeye devam edeceğini aktaran Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, sitenin yeni görünümü hakkında, “Site alt yapısı güncel teknolojileri destekleyecek şekilde tamamen yenilendi. Çağın gereksinimlerine ayak uydurmak adına biz de bir değişime gittik” dedi. Okuyuculara daha iyi hizmet vermek adına böyle bir değişikliğe gittiklerini açıklayan Odabaş, “Sayfalarımız daha renkli, daha anlaşılır ve daha yenilikçi bir yapıya kavuştu. Uzman kadromuzla beraber kendimizi yenilemeye devam edeceğiz. Siz de görüşlerinizi bildirebilir, gazetemizin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz” şeklinde konuştu.

“DAHA KOLAY VE DAHA ULAŞILABİLİR”

2008 yılından beri Çorum’da yaşanılan gelişmeler ve olayları anlık olarak web sitesinden okuyuculara aktaran Yayla Haber Gazetesi’nin yeni ara yüzüyle daha modern bir yapıya kavuşturulduğunu söyleyen Odabaş, “Yeni web sitemizi kurgularken; mevcut ve potansiyel ziyaretçilerimizin aradıkları bilgilere çok daha kolay ve pratik bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak, yeniliklerimizi ve etkinliklerimizi daha hızlı bir şekilde duyurabilmek, çağdaş ve modern bir görüntüye kavuşabilmek, kendini sürekli yenileyebilecek ve güncel bir altyapıya ulaşabilmek gibi belli başlı amaçlarımız vardı. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar sonucunda en yeni yazılım ve görsel tasarıma uygun olarak hazırladığımız web sitemizin yeni yüzüne eskiden olduğu gibi https://www.yaylahaber.com.tr üzerinden ulaşabileceksiniz” ifadelerini kullandı.

YAYLA HABER ANDROİD UYGULAMASI YAYINDA

Çorum Yayla Haber Gazetesi Google Play Store mobil uygulaması yenilendi! Yayla Haber Gazetesi'nin tüm haberleri, köşe yazarları, videoları ve özgün içerikleri, güncellenen uygulama ile cebinize geliyor. Android işletim sistemine sahip tüm mobil cihaz ve tabletler için ücretsiz olan uygulamamızla Çorum haberlerine ilk siz ulaşacaksınız.

Uygulamayı Android cihazınıza indirmek için tıklayın.