Sanayide gece devriye gezen Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yanı sıra Çorum Belediyesi ekipleri de çöpleri karanlık çökünce ve kimseyi rahatsız etmeden topluyor ayrıca sanayide herhangi olumsuz bir duruma şahit olduklarında hemen devriye gezen polisleri arayarak, sanayinin güvenliğinin sağlanmasına da vesile oluyor.

Bu arada Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ise, Oda hizmet aracıyla geceleri sık sık uğradığı sanayi sitesinde emniyet ve belediye ekiplerine rastlarken, kendilerine kolaylıklar diliyor.

Geçtiğimiz günlerde de emniyet ve belediye ekipleriyle karşılaşan Oda Başkanı Uzun, ekiplerin çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine minnettar olduklarını kaydetti.

Necmettin Uzun ayrıca, yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hazırlayacakları projelerle sanayi giriş çıkışlarında güvenliğin daha da artırılacağını söyledi. Yine Valilik, Belediye ve Oda işbirliğinde bu çalışmanın yapılacağını kaydeden Başkan Uzun, her zaman esnafın yanında ve destekçisi olan Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim ve Emniyet Müdürü Mehmet Gülser’e Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve sanayi esnafı adına teşekkür etti.