Çorum’da bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Ölümden dönen sürücü, otomobili için gözyaşı döktü.
Kaza, akşam saatlerinde İskilip Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, şehir merkezinden İskilip istikametine giden Nevzat Ülger yönetimindeki 19 AP 045 plakalı otomobil, Ankara’dan Samsun yönüne giden Zafer Koçeri’nin kullandığı 16 Y 2720 plaka kamyon ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Nevzat Ülger ile otomobilde yolcu olarak bulunan kardeşi Sezer Ülger ve arkadaşları Adem Yaman ile Ümit Dik yaralandı.
Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılar uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamadı. Bu arada otomobil sürücüsü Nevzat Ülger, “Varımız yoğumuz bu arabaydı” diyerek gözyaşı döktü. Otomobilin yanında giderek ağlayan sürücüyü, trafik polisleri teselli etmeye çalıştı. Kazadan sonra, yaralı gençlerin yakınları da olay yerine geldi.
Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayı anlatan kamyon sürücüsü Zafer Koçeri, otomobilin kırmızı şıkta geçtiğini öne sürdü.