Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çelen ile bir süre sohbet eden CHP heyeti denrneğin faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Otizmli Çocuklar ve aileleri için Şile Belediyesi’nin tesislerinde tatil yapmaları için imkan sunacaklarını ayrıca otizmli çocuklar ve ailelerin ürettiği ürünler için pazar imkanı sağlayacaklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelen, “Dernek faaliyetlerimizi ve kooperatif çalışmalarımızı yerinde gösterme fırsatı bulduğumuz vekilimiz, pandemi surecinde eve kapanmak zorunda kalan sosyal ortamdan uzaklaşan çocuklarımız ile aileleri için Şile Belediyesi’nin tesislerinde tatil imkanı sağlayarak bizleri hem memnun etti. Kooperatifimizde ürettiğimiz ürünlere pazar alanı bulma desteği vereceklerini de dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Millet Vekili Sn Kadim Durmaz Mavi Umutların umudu oldu. Milletvekilimize ve İl Başkanımıza ilgi alaka ve nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.