Teknik personelin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2021 yılı Ormancılık çalışmaları durum değerlendirmesi ve 2022 yılı iş programları doğrultusunda yapılacak çalışmalara yönelik plan ve hazırlıklar değerlendirildi. Toplantıda İşletme Şefleri tarafından bölgelerinde yapılan çalışmalar ve 2022 iş programlarına yönelik yapılan hazırlıklar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Bölge Müdürü Halil Oflu toplantının sonunda yapmış olduğu konuşmada; "Hayali, planı, programı olmayan, disiplin içinde hareket etmeyen, başarıya ulaşamaz. Başarıya ulaşmak için plan ve hazırlık yapmıyorsanız; disiplin içinde bu planlarınızı hayata geçirmeye çalışmıyorsanız başarısızlığa mahkum olursunuz. Toprağa gömdüğünüz bir tohum, diktiğiniz bir fidan, yem yeşil fidan olarak büyüyecek, doğayı renklendirecek, geleceğe ve gelecek nesillere miras kalacak.

Ormancılığı sadece bir iş, bir meslek olarak göremeyiz. Ormancılığı geliştirmek ve doğayı yeşertmek vatan borcumuzdur. Sahada görev yapan teknik personelimiz görev yaptığı bölgelerde resmi kıyafeti ve davranışlarıyla kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmeye, bölge halkıyla sosyal ilişkiler kurarak ormanları korumak ve yeşillendirmek konusunda farkındalık oluşturmaya devam edecekler. Sözün en güzeli, doğru ve yol gösterici olan, dinleyenin de yararlandığı sözdür.’’ dedi.