Ahmet Sami Ceylan, Merve Kara’yı Gülabibey mahallesinde bulunan evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyesini kendi elleri ile teslim etti.

Merve Kara, daha önce Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan tekerlik sandalye talebinden bulunduğunu belirterek, talebine karşılık veren Ceylan’a teşekkür etti. Kara, tekerlik sandalyesi olmadığı için evde hapis kaldığı günler olduğunu belirterek, “Beni bu dertten kurtaran sayın vekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a çok teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, nerede bir mağdur olsa onun yanında yer almak bizlerin görevidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, mazlumun ve mağdurun yanında olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Ceylan, kendisine ulaşan Çorumlulara yardım etme gayreti içerisinde olduğunu kaydederek, “Günün 24 saati telefonum açık. Tüm hemşehrilerimizin hizmetindeyim” dedi.

Ahmet Sami Ceylan’ın, Merve Kara’yı ziyaretinde, Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak ve Gülabibey Mahallesi muhtarı Hasan Belli’de hazır bulundu.

Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a birde, Engellilerin Sorunları ve Çözüm Önerilerinin bulunduğu birde rapor sundu.