Belediyenin çalışmalarına teşekkür etmek amacıyla Başkan Aşgın’ı ziyaret eden muhtarlar, tüm mahallelere önemli hizmetler yapıldığını ifade etti. Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin ve Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, mahallelerde yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler. Muhtarlar, Milönü Caddesi ve Kıbrıs Caddesi’nin altyapı sorununun yaklaşık 50 yıldır kanayan bir yara olduğunu belirterek altyapı çalışmalarını başlattığı için Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

“Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, her şeyden önce gelir.” diyen Başkan Aşgın, Çorum’un hak ettiği Belediyecilik hizmetlerinin hız kesmeden devam ettiğini vurguladı. Doğru işi doğru zamanda yapmanın önemine vurgu yapan Başkan Aşgın, “Şehrin her noktasında sorunları gidermek için gece gündüz demeden aşkla çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi muhtarlarla istişare ederek tüm sorunların çözümü için hizmet edeceğiz. Özellikle geçen sene gerçekleşen şiddetli yağmur sonrası su baskını yaşayan aileleri ziyaret ettim ve bu konuya ağırlık verdik. Ulukavak ve Buharaevler Mahallesinde yağmur suyu çalışmalarını geçen yıldan bu yana sürdürüyoruz.” dedi.

Melikgazi Türbesi için özel teşekkür

Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra özellikle Melikgazi Türbesi restorasyonu ve asfalt çalışmaları için Başkan Aşgın’a teşekkür etti.

Melikgazi’nin Çorum için önemine vurgu yapan Başkan Aşgın da restorasyon çalışmalarının sona erdiğini kaydetti. Çamlık Caddesinde asfalt çalışmalarını tamamladıklarını ve vatandaşların ziyaret edebilmesi için ayrı bir yol açtıklarını ifade eden Başkan Aşgın, bu yolda çevre düzenlemelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.