Çorum Belediyesi, geçtiğimiz ay gerçekleşen “Arabalı Sinema Günleri” etkinliğine halkın yoğun ilgi göstermesi üzerine beyaz perdeyi bu defa Millet Bahçesi’ne kurdu. Millet Bahçesi’ndeki havuz başında oturan vatandaşlar sinema keyfini doyasıya yaşadı. Etkinlik sırasında vatandaşlara gazoz, patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi.

Millet Bahçesi’nde beyaz perdeye yansıyan ilk film, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen ve Ayşen Gruda gibi usta simlerin yer aldığı Yeşil Çam’ın mihenk taşlarından “Neşeli Günler” oldu. Sinema Akşamları etkinliğinin ikinci gününde ise Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu’nun başrolünü paylaştığı “Türk İşi Dondurma” isimli film izleyiciyle buluşturuldu.

“Millet Bahçesi’nde Sinema Akşamları” etkinliğine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü ve Zübeyir Tuncel de katıldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Geçtiğimiz haftalarda düzenlediğimiz “Arabalı Sinema Günleri” etkinliğimiz, hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği ve memnun kaldığı bir etkinlik olmuştu. Buna benzer bir etkinlikle yine hemşehrilerimizin karşısına çıktık. “Millet Bahçesi’nde Sinema Akşamları” etkinliğimiz Çorum’un yaz akşamlarına renk kattı. Açık hava sinema etkinliğimize katılanların ilgisi ve memnuniyeti bizleri mutlu etti” dedi.