Piknik programına katılan CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız; protokol mensupları, dernek yöneticileri ve vatandaşlarla sohbet ederek, engellilerin karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı.

Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Şaban Kabakcı, Covid-19 pandemisi nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde görme engellilerin ve ailelerin birlik beraberlik içinde bir nebze de olsa nefes alması amacıyla Laçin Yeşil Göl mesire alanında piknik düzenlediklerini açıkladı.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve yönetim kurulu üyeleri, piknik etkinliğinde; Laçin Kaymakamı Pınar Uz, Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak’ın yanı sıra mesire alanında piknik yapan dernek üyeleri ve aileleriyle sohbet etti.

Engelli vatandaşlar ve aileleri, günlük hayatta karşılaştıkları problemler hakkında Tahtasız’a bilgi vererek, çözüm için destek istedi.

Tahtasız ise engellilerin hayatını kolaylaştırmanın her insanın görevi olduğunu dile getirerek, engelsiz bir hayat için mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.