Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Teşkilatını ziyaretinin ardından Milletvekilleri, parti yöneticileri ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte, Kadeş Barış Meydanı, Engelsiz Kafe, Bedesten inşaatı, Dikiciler Arastası ve Velipaşa Hanı’nda devam eden restore çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Başkan Aşgın yapılan çalışmalar hakkında Özhaseki’ye bilgi verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki saha incelemelerinin ardından Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’te başlattığı belediyecilik anlayışını bugün Çorum’da devam ettirdiklerini söyledi. Aşgın “O bayrağı daha yukarıya taşımak için aşkla ve heyecanla çalışıyoruz” dedi.

Mehmet Özhaseki de konuşmasında Çorum Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle söz ederek Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Özhaseki, “Değerli başkanımızın çalışmalarını ve gayretlerini takip ediyoruz. Birkaç dakikalık zaman diliminde 10’a yakın proje hakkında bilgi sahibi olduk. Allah bu hizmet aşkını ve içindeki güzel niyetleri devam ettirsin” dedi.