Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Başkanım Mahallemizde Söz Bizde” sloganıyla düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Karakeçili Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinleyecek. 24 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek mahalle buluşması, Hamit Kaplan Caddesi’ndeki Adil Candemir Parkı’nda saat 16.00’da başlayacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Mahalle buluşmalarımızı çok önemsiyoruz; bu sebeple de bu buluşmalara tüm başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizle birlikte katılıyoruz. Hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini bire bir ve ilk ağızdan öğrenip çözmek amacıyla başlattığımız mahalle buluşmalarımıza 24 Ağustos’ta Karakeçili Mahallesi ile devam edeceğiz.” dedi. “Çorum’u beraber yöneteceğiz” sloganıyla görevi devraldıkları günden itibaren halk ile hep iç içe ve iletişim halinde olduklarını dile getiren Başkan Aşgın, bu kapsamda mahalle buluşmaları programlarında halkın ayağına giderek sorun ve taleplerini dinlediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tüm Karakeçili Mahallesi sakinlerini “Başkanım Mahallemizde, Söz Bizde" mahalle buluşmalarına davet etti.