Çorum İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Şamlı ile merhum ÇESOB Başkanı Necati Hayran’ın torunları, Konya’da Kayhan peynirlerini üreten Aysa Gıda’nın ortaklarından Ahmet Şamlı ile Yeliz (Hayran) Şamlı’nın ilk çocukları İsmet Kaan Şamlı toprağa verildi.
İki yıl önce lösemi teşhisi konulan 9 yaşındaki İsmet Kaan Şamlı, tedavi görmekte olduğu Antalya Medikal Park Hastanesi’nde dün sabah vefat etmişti.
İsmet Kaan Şamlı uzun süre Ankara’da, son 6 aydan bu yana da Antalya’da her türlü tıbbi imkanların kullanılmasına rağmen hayata tutunamadı.

Küçük Kaan için bugün, öğle namazı sonrasında bir cenaze töreni düzenlendi.
Ulu Camii’deki törene Vali Yardımcıları Sait Topoğlu, Hacı Osman Ebiloğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Şamlı ve Hayran aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İsmet Kaan Şamlı’nın cenazesi, Ulu Camii İmamı Mustafa Gökmen’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Ulu Mezar’da toprağa verildi.
YAYLA HABER, küçük İsmet Kaan’a Allah’tan rahmet, Ayşe-İsmet Şamlı ve Yeliz-Ahmet Şamlı çiftleri ile anneanne Münevver Hayran başta olmak üzere, Şamlı ve Hayran Ailelerine sabır ve başsağlığı diler.