Küçük Sanayi Sitesi, Yaydiğin Köyü Yolu’nda inşaatı devam eden 440 işyerinin yapımında son aşamaya gelindi.
Dükkanların yapımı tamamlandığında Aşağı Sanayide faaliyet gösteren esnaf, bu dükkanlara taşınacak.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Küçük Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden dükkanların tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek dükkanların tamamlandığında Aşağı Sanayi esnafının da yeni dükkanlarına taşınacağını söyledi.

Aşağı Sanayi bölgesinin artık ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini ve Çorum’a yakışmayan bir görüntü oluşturduğunu söyleyen Başkan Külcü, “Biz esnafımıza duyduğumuz güven sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz. Esnafımızla birlikte kol kola önemli çalışmalar yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmaları esnafımızla istişare ederek hayata geçiriyoruz. Belediye-esnaf işbirliğinin en güzel örneklerinden bir tanesini daha esnafımıza yönelik yaptığımız bu çalışmalarla hayata geçirdik” dedi.
Aşağı Sanayi esnafının KSS’de yapımı tamamlanmak üzere olan dükkanlara geçtikleri zaman daha rahat, daha modern, daha konforlu dükkanlarda hizmet vereceklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Esnafımız, kendisine yakışan mekanlarda ticari faaliyetlerini yürütecek” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapımı devam eden dükkanların alt yapılarının Çorum Belediyesi tarafından büyük bir hızla tamamlandığını söyledi. Dükkanların su ve kanalizasyon gibi alt yapısının tamamlandığını, önümüzdeki günlerde de elektrik alt yapısının tamamlanacağını ifade eden Külcü, doğalgaz alt yapısının da tamamlanmasıyla dükkanların hizmet vermeye hazır hale geleceğini kaydetti.