AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan' ın eşi Ebru Ceylan, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu 'nun eşi Huriye Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı' nın eşi Meral Ahlatcı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kadriye Taşdemir, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü’nde PEKAY Çorum Şube Başkanı ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser' in eşi Füsun Gülser’i ziyaret etti.

Heyet, "Polislerin, polis eşlerinin ve tüm emniyet mensuplarının her zaman yanlarında olduklarını" belirttiler.

HAŞİM GÜLTEKİN UNUTULMADI

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Covid 19'dan vefat eden Polis Memuru Haşim Gültekin'i de unutmadı. AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu 'nun eşi Huriye Kavuncu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Semra Akyüz Özdağ ve Havva Atmaca covid-19'dan yaşamını yitiren Haşim Gültekin'in eşi Mehtap Gültekin' e ziyarette bulundu.

"Mehtap Hanım ve ailesinin acısını yürekten hissettiklerini ve kendileri için çok anlamlı bir ziyaret olduğunu" belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir şu açıklamalarda bulundu; " Mehtap Hanım eşinin vefatından beri 116 gün geçtiğini söyledi ve acıları hala ilk günkü gibi taze, evlerinin her köşesinde Haşim Beyin meslek hayatından anılardan köşeler oluşturmuşlar. Haşim Beyi şahsen tanıyordum, hayat dolu, merhametli, vatanını ve milletini çok seven ve bunu sürekli dile getiren etrafına örnek olabilecek çok iyi bir eş ve babaydı. Genç yaşta ailesinden ve sevenlerinden ayrılışı bizi çok üzdü. Ailesinin acılarını yürekten paylaşıyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Başta Haşim Bey gibi vefat eden, şehit olan vatan sevdalısı polislerimiz olmak üzere tüm polislerimizin ve emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyoruz” dedi.