Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, ÇESOB’u ziyaret ederek, Birlik Başkanı Recep Gür ve esnaf odası başkanlarından yerel yönetimlerden beklenti ve taleplerini dinledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, beraberinde İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, bazı Belediye Meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte ziyaret ettiği Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde esnafın sorunlarını yerinde tespit etti.

Esnafın içinde bulunduğu sorunların masaya yatırıldığı ziyarette konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, esnafın toplumun bel kemiği olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı seçilmesi halinde her zaman esnaf temsilcileriyle istişare halinde olacağını söyledi.

Esnaf ve sanatkarların içinde büyüdüğünü bu yüzden sorunlarını iyi bildiğini kaydeden Kılıç, “Esnaflarımız bizim önceliğimiz. Sorunları olduğunda çözüm için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çünkü Türkiye'nin nabzını en iyi tutan kesim esnaf kesimidir. Bu sorunların çözümü ve ihtiyaç duyduğunuz her anda tüm gücümüzle yanınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, CHP Adayı Özgür Kılıç’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.

Ziyarette ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleriyle bazı Esnaf Odası Başkanları da hazır bulundu.