Hitit Slalom Kupası 24 Temmuz Pazar günü saat 13:30'da Çorum Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek.
Baylar ve bayanlar olarak 2 ayrı kategoride gerçekleşecek yarışmada sürücüler zorlu pist koşulları ile mücadele ederken, izleyiciler de keyifli zaman geçirecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Çorum Hitit Otomobil Sporları Kulübü (HİTOK) Başkanı Cihat Bayar, "Slalom Yarışması araçların motor gücünün dışında tamamen sürücünün direksiyon kabiliyetine ve araç hakimiyetine bağlı bir otomobil yarışmasıdır. Bu sebeple ehliyeti olan tüm Çorumlu bay ve bayan sürücüleri Cumartesi akşamı yarış pistine davet ediyoruz. Güvenlik önlemleri tamamen alınmış pistimizde hem keyifli zaman geçirmek isteyen, hem de bu unutulmaz anları yaşamak için özellikle bayan sürücülerimizi bu organizasyona davet ediyoruz. Slalom yarışması için fuar alanındaki pist Çorum Belediyesi destekleri ile hazırlanmakta. Verdiği desteklerden dolayı başta Çorum Belediyesi'ne, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne, Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne ve sponsorlarımıza teşekkürlerimizi de buradan iletmek istiyoruz" dedi.
Yarışmaya katılmak isteyenler kayıtlarını 24 Temmuz Pazar günü 09:00 - 12:30 saatleri arasında Yarışma Sekreterliğine yaptırabilecek.