Çorum Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde yapılan Bedesten ve Çok Katlı Yeraltı Otoparkı’nın temel atma töreni bu gün gerçekleştirildi.

Çorum Bedesten ve Çok Katlı Yeraltı Otoparkı’nın temel atma töreninde konuşan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, “Çorum’da çok güzel bir birlik ve beraberlik ortamı var. Buna gıpta etmemiz gerekiyor. Bu hizmetlere de yansıyor. Valiliğimiz, belediyemiz, milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla gerçekten bir ahenk var. Hepimizin gayesi bu şehirde insanlara hizmet etmek ve onların hayır duasını almak. İyilikler güzellikler biriktirmek ve eser bırakmak” dedi.

Çiftçi, “ 11 bin 700 metre kareye oturuyor. Burası tamamlandığında 25 tane iş yeri ve 211 tane araç parkı olacak. Toplamda 32 milyon liraya mal olacak. Çorum açısından kıymetli bir eser. Çorum’a değer katacak kıymetli bir eser. Çorum açısından ihtiyaca cevap verecek yeni istihdam alanlarına vesile olacak bir eser.Belediye başkanımıza şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı ve bundan sonra yapacağı eserlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.