Ziyaret esnasında din görevlilerinin Mart ayından bu yana pandemi konusundaki çalışmalarını dile getiren Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, din görevlilerinin din gönüllüsü olduğunu vurguladı. Vefa Sosyal Destek Grubu olarak özveriyle çalışan din görevlilerinin şu anda da denetim ekiplerine yardımcı olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Müftülük personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederek her zaman destek vereceklerini kaydetti. Başkan Aşgın, belediye olarak cami temizlik ve dezenfekte işlemlerinin sürekli olarak devam edeceğini belirterek, “Bundan sonraki süreçte de Müftülüğümüzün yanındayız. Yaptığımız camilerimiz var; yapacağımız camilerimiz var. Elimizden geldiğince sizin hizmetlerinize destek olmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Belediyemiz tarafından yapılan cami ve mahalle Kuran kurslarıyla gittiğimiz her yerde iftihar ediyor, buralardan övgüyle bahsediyoruz. Belediyemiz, temizlik ve dezenfekte konularında da her zaman yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. ” diyen Biçer, nazik ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Başkan Aşgın’a teşekkür etti.

Başkan Aşgın, tüm cami ve din görevlileri adına İl Müftüsü Muharrem Biçer, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Yardımcısı Mehmet Toprak, Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Tuygun Hoşnut ve Bağımsız Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Mustafa Uysal’a çiçek ve hediye takdim ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.