Edinilen bilgiye göre, Hacıkerim Bağlarında bir kişinin hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler şahsın öldüğünü belirledi. Olay yerinde ilk incelemeleri yapılan ve üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BEKÇİ “BİR GÜN ÖNCE BEN GÖRMÜŞTÜM” DEDİ

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı araştırma sırasında bölgede görev yapan . İ.K., bir gün önce  ölen kişiyi  gördüğünü ve  konuşmak istemesine ve seslenmesine rağmen  şahsın bağlara doğru yürüyerek ayrıldığını söyledi. Polis cesedin bulunduğu bağ evi sahibinin de ifadesine başvurdu.   S. T.,   bugün bağına geldiğinde şahsı yerde yatar halde gördüğünü ve hemen güvenlik güçlerine haber verdiğini şahsı daha önce hiç görmediğini ve tanımadığını ifade etti.

KİMLİĞİ ÇOK GEÇMEDEN BELİRLENDİ

Öte yandan güvenlik güçlerini harekete geçiren olay sonrası yapılan araştırma ve incelemede ölü olarak bulunan kişinin Resul A. (34) olduğu cebinde ise uyuşturucu madde olduğu tespit edildi.  

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: corumolayhaber