Protokol eşleri Hacı Bektaş-ı Veli Vakfı ve Sultan Ana’yı ziyaret etti.

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü’nün eşi Seher Çöplü ve Kent Konseyi üyeleri Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi Başkanı Nurettin Aksoy ve Sultan Ana’yı ziyaret etti.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’ni ziyarette vakfa gelen kursiyerlerin yaptığı eserleri inceleyen heyet kursiyerlerle de sohbet etti. Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy’dan vakıf hakkında bilgilerde alan heyet Aksoy ve Vakıf üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü’nün eşi Seher Çöplü ve Kent Konseyi üyeleri daha sonra ise Çorum’un kanaat önderlerinden Sultan Ana’yı evinde ziyaret ederek sohbet ettiler. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.