Çorum Belediyesi tarafından Hz. Mevlana’nın 746. Vuslat Yıldönümü (Şeb-i Arûs) nedeniyle düzenlenen anma etkinlikleri çerçevesinde Fatih Koca Çorumlularla buluştu.

Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında 2008 yılından itibaren TRT 1, TRT AVAZ ve TRT DİYANET’te Ramazan Programlarının değişmez ismi olan ve Ülkemiz Hâfız ve Mûsikîşinaslarının konuk olduğu TRT DİYANET’te yaptığı “Bâd-ı Sabâ” programı büyük beğeni toplayan sanatçı Fatih Koca sevilen eserleriyle Çorumlularla buluştu. Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Vali Mustafa Çiftçi, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Müftü Muharrem Biçer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Fatih Koca seslendirdiği ilahilerle gönüllere taht kurdu. Gecede aynı zamanda Çorum Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Hasan Tomuk ve gecenin sunuculuğunu yapan Abdulkerim Tiryaki Hz. Mevlana’ya ait şiirleri seslendirdi.

Konserin arından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın beraberinde Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ile birlikte sahneye çıkarak Fatih Koca’ya konser için teşekkür ederek çiçek takdim etti.