Evli ve bir çocuk annesi genç kadının, elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğarken, olay; Çorum’da derin üzüntü yarattı. 
Olay, Ulukavak Mahallesi Mavral Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çorum Belediyesi’nin, altyapı çalışmaları nedeni ile trafiğe kapalı olan sokak üzerinde çalışan belediyeye ait bir iş makinesi, yol kenarında karşıya geçmek için bekleyen 23 yaşındaki Esra Aktepe’ye çarptı.
Kazayı fark edemeyen kepçe operatörü, manevrasına devam ettiği sırada genç kadını iş makinesinin altına alarak ezdi. Kazanın fark edilmesi ile olay yerine ambulans istendi. 112 görevlileri geldiğinde genç bayanın hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Savcılık incelemesi ve olay yeri ekibinin çalışmasının ardından Esra Aktepe’nin cansız bedeni ambulansla Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, iş makinesi operatörü de gözaltına alındı.
Çorum’da büyük üzüntüyle karşılanan kaza sonucu hayatını kaybeden Esra Aktepe, bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Mecitözü’nün Köprübaşı Köyü’nde toprağa verilecek.
Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.