AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum’a 12 yeni doktor atamasının yapıldığını müjdeledi.
Milletvekili Ceritoğlu Kurt, Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un sağlık kuruluşlarının ihtiyaçlarına göre 12 doktorun atamasının yapıldığını belirtti.
İlçelerin eksik olan branşlarına atamaların yapıldığını ifade eden Ceritoğlu Kurt, “Sungurlu Devlet Hastanesi’ne 8 pratisyen, 1 ortopedi uzmanı, Kargı Devlet Hastanesi’ne ise 3 pratisyen atanmıştır. Atanan doktorlarımız en kısa zamanda çalışmaya başlayacaklardır” dedi.
Vatandaşların yaşadıkları ilçelerde tedavi olmalarını sağlamak amacıyla atamaları gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Ceritoğlu Kurt, Çorum’un sağlık kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni atamalar yapılması için gayret göstermeye ve sorunları takip etmeye devam edeceklerini söyledi.
Her şeyi bir anda çözmenin mümkün olmadığını ifade eden Ceritoğlu Kurt, imkanlar dahilinde Çorum’un sağlık alanında eksiklerini bir bir gidermeye çalışıyoruz. Bizim için halkımızın sağlığı çok önemlidir. Çorum insanı hizmetin en iyisine layıktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapıldığına halkımızın inanmasını istiyoruz” diye konuştu.
Ataması yapılan yeni doktorlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Ceritoğlu Kurt, yapılan atamaların İlçe halkına hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulundu.