Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin başkanlığındaki kurul toplantısına Çorum Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat, Karayolları 7.Bölge Müdürü Murat Gönenli, DSİ 5.Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Diri, ilçe belediye başkanları ve kaymakamları katıldılar.

Vali Çiftçi’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, il yatırımlarının ve sosyo-ekonomik gelişmelerin değerlendirilmesi ile devam etti. 

Çorum Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat, belediye olarak birçok projenin yanı sıra Hitit Üniversitesi işbirliğiyle refakatçi misafirhanesi hazırladıklarını kaydetti. Yağbat, Hasan Paşa Kütüphanesi'nin İl Kültür Merkezi'yle ortak yürütülecek çalışma sonucu Hasan Paşa Kütüphanesi'nin restore edileceğine ve 2021'in ilk yarısında yeni İskilip Yolu'nun açılacağına da değindi.

Yağbat'ın ardından sırasıyla Karayolları 7.Bölge Müdürü Murat Gönenli ve DSİ 5.Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Diri kürsüye çıkarak tamamlanmış ve devam etmekte olan projeleri açıkladılar. 

Slayt üzerinden anlatılan projelerin ardından salondaki katılımcıların soruları yanıtlandı. İzleme ve koordinasyon çalışmalarının konuşulmasının ardından toplantı sona erdi.