Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın “Bir hayalim var bu şehre dair” diye çıktığı yolda seçim dönemi taahhütlerinden biri olan Çorum Refakatçi Misafirhanesi, 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 11.00’de hizmete açılacak.

Refakatçi Misafirhanesinin şehrin dua kapısı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şehrimizde imkanları çok gelişmiş, bölgeye hizmet veren bir hastanemiz var. Şehrimize dışarıdan tedavi için gelen hastalarımızın yakınlarının, refakatçilerinin her hangi bir ücret ödemeden kalabilecekleri bir yeri tam da hastanemizin karşı tarafında yaptık. 5 yıldızlı otel konforunda olan bu misafirhanemize gelen buranın hizmetlerinden faydalanan misafirlerimiz oldu. Hepsi de şehrimizden minnettar bir şekilde hayır duada bulunarak ayrıldı. Biz sadece duaya talip olarak çıktığımız bu yolda tam da hemşehrilerimizin kadirşinaslığına yakışır bir hizmeti hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Aşgın, hizmete açılan ve basında tanıtımı yapılan, pandemi koşulları sebebiyle resmi açılışı ileri bir tarihe ertelenen Refakatçi Misafirhanesinin 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 11.00’de yapılacak olan açılış programına tüm Çorum halkını davet etti.