2 hafta önce geçirdiği kazanın ardından yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Çorumlu polis memuru Adem Çınar (26), gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan, 2 hafta önce memleketi Çorum’a gelirken trafik kazası geçiren ve yoğun bakımda tedavi gören Polis Memuru Adem Çınar, yaşam mücadelesini kaybetti.

HENÜZ YENİ BABA OLMUŞTU, ÇOCUĞUNU GÖREMEDİ

26 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Adem Çınar'ın, çocuğunun yeni doğduğu ve babalık iznine ayrıldığı için Çorum'a gelirken kaza yaptığı öğrenildi.

Samsun Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Adem Çınar, 21 Mart 2021 tarihinde Merzifon yakınlarında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanırken, Merzifon Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından bir özel hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi gören genç polis, kurtarılamadı.

ESKİCE KÖYÜNDE SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Adem Çınar’ın cenazesi Çorum merkeze bağlı Eskice Köyü'nde toprağa verildi.

Cenaze törenine; AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, bazı siyasiler ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve Emniyet Teşkilatına başsağlığı diler, acılarını paylaşırız.