Açılışa mahalle sakinlerinin yanı sıra Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da katıldı.

Açılış töreni Çorum Belediyesi mehteran ekibinin gösterisi ile başladı. Törende konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, seçim çalışması sırasında buraya geldiklerini ve Kamışlıevler’in hizmet alamayan bir bölge olduğunu gördüklerini dile getiren Aşgın, “Bizim dönemimizin ilk çocuk parkı bu bölgede olacak demiştik ve sözümüzü yerine getirdik” dedi. Aşgın, geçmiş 10 yılı telafi etmek için parka yetişmiş ağaçlar diktiklerini ve mahalle halkı için dinlenebilecekleri güzel bir mekan haline getirdiklerini ifade etti.

Kamışlıevlerde altyapı çalışmalarının da sona geldiğini dile getiren Aşgın, “Birkaç hafta içinde altyapısı tamamlanan yolara asfalt dökeceğiz” dedi.

Yusuf Ahlatcı da, Ak Parti bayrağının 18 yıldır indirmediklerini belirterek “Yaptığımız hizmetler çorum halkına az bile” dedi. Önümüzdeki yıllarda demiryolu ile havalimanı ile ikinci ve üçüncü hastanesi ile Çorum’un daha yaşanabilir bir kent olacağını ifade eden Ahlatcı “Herkes konuşur, Ak Parti yapar” dedi.

Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da çocukların mutlu olacağı yatırımların önemli olduğunu belirterek “Hizmete en çok ihtiyacı olan yerden başlamak çok önemli. Burada yaşayan vatandaşlarımız bu parkta en güzel şekilde istifade edecektir. Rabbimiz barış ve huzur içinde yaşadığımız bu ülkede, onlarca güzel hizmeti gerçekleştirmeyi nasip etsin” dedi.

Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da açıklamasında parkı mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti. Çorum’un her tarafına hizmet sözü verdiklerini ifade eden Ceylan “Hizmet çıtasını daha da yükseğe taşımak için çalışmalarımız devam ediyor. Belediye başkanımız, Çorum’un kenarların başlayarak hizmeti otaya getireceğiz dedi. Bunun da bir örneğini bugün hep beraber görüyoruz” dedi.

Ak Parti’nin 18 yıllık iktidarları döneminde yoluna milletle beraber devam ettiğini savunan Ceylan, “Sadece Türkiye’deki mazlumlar için değil dünyanın her hangi bir yerinde hangi dilden ve ırktan olursa olsun yardım için elini uzatabileceği bir ülke haline geldik. bizi ne kadar bozmaya çalışırlarsa çalışsınlar halkımız yanımızda olduğu sürece bu kutlu davada yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından parkın açılış kurdelesi kesildi.