Beyaz eşyada bir dünya markası olan Beko, Çorum'da müşterilerine kaliteyi ve estetiği bir arada bütçeye uygun kampanyalarla sunacak.

Çoban Mobilya Beko Mağazası’nın açılışına AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Genel Başkanı Hacı Odabaş, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Erhan Akar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Oğuzlar Belediyes, önceki dönem Başkanı Orhan Ateş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Muhammed Fatih Temur, Yayla Haber Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İlhami Türksal, CHP il Genel Meclis Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yıllardır mobilya sektöründe Çorum halkına hizmet eden Çoban Mobilyaları Sahibi Murat Çoban, açılış konuşmasını gerçekleştirerek misafirlerine teşekkür etti.

“ÇORUM TÜM RENKLERİYLE BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜZELLEŞECEKTİR”

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ise, “Az önce belediyemize ait Refakatçi Misafirhanesi açılışını gerçekleştirdik. Hasta yakınları için kolaylık sağlayacak bir merkez. Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederiz” dedi.

Kaya, “Çorum için önemli olan kanser tanı ve tedavi merkezini yapıyoruz. Çorumumuza kazandıracağız. Yine eski devlet hastanemizi 130 milyonluk bir yatırımla Çorumlu hemşerilerimize kazandıracağız. Çorum tüm renkleriyle birlik ve beraberlikle güzelleşecektir” açıklamalarında bulundu.

“RABBİM HALİL İBRAHİM BEREKETİ VERSİN”

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise, Bir yandan belediyenin açılışlarına yetişemiyoruz. Diğer yandan hemşehrilerimiz böyle güzide mekânlar açıyorlar. Rabbim Halil İbrahim bereketi versin. Birlikte şehri imar etmeye ve ihya etmeye belediye, milletvekillerimiz, partilerimiz, tüm teşkilatlar el ele gönül gönüle en güzelini yapmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu

“BİZİM DERDİMİZ VE SEVDAMIZ ÇORUM”

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Böyle güzel işyerleri açıldıkça biz mutlu oluyoruz. Darısı diğer şubelere olsun. Bu gördüğümüz birlik beraberlik Çorum’un geleceği adına büyük bir kazançtır. Bizim derdimiz ve sevdamız Çorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından edilen dualarla kurdele kesilerek açılış gerçekleştirdi.