Çorum’da yıllardır yıkılarak yerine park yapılacağı söylenen ve İl Özel İdaresi mülkiyetinde iken Belediye Başkanı Muzaffer Külcü döneminde Belediye’ye geçen Gazi Caddesi üzerindeki 70. Yıl Özel İdare Cumhuriyet Kültür Sitesi’ne asılan pankart mahkeme kararı ile indirildi.
Kültür Düğün Salonu işletmecilerinden Kerim Elsüer tarafından açılan dava sonucunda tedbiren Kültür Sitesi’nin Gazi Caddesi’ne bakan yönüne asılan ve üzerinde Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün fotoğrafı bulunan pankart bugün görevliler tarafından kaldırıldı.
Üzerinde “Bu bina 2013 yılında yıkılarak yerine park yapılacaktır. Mutlu günlerde kullanmanız dileği ile. Muzaffer Külcü Belediye Başkanı” yazısı bulunan pankartın ile ilgili 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından indirilmesine karar verildiği öğrenildi. Bu kapsamda Nöbetci 3. İcra Müdürlüğü’nden gelen hakim gözetiminde pankartın indirildiği vurgulandı.
 
Öte yandan daha önce tahliyeleri talep edilen 2 adet düğün salonu ve zemin katta bulunan bilgisayar işletmesinin tahliye ile ilgili açtığı davada Çorum İdare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildiği ve buna göre tahliye işleminin gecikebileceği de öğrenildi.