15-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Çorum Tanıtım Günleri” hazırlıkları devam ediyor. Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi verdiler.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan “Çorum Günleri”nin Çorum için bir kazanç olacağını, bu fuar sayesinde sıla özlemi çeken Ankara’daki Çorumluların birlik ve beraberliğine vesile olacağını vurguladı. Çorum ilinin kültürü, turizmi, el sanatları ve sanayisiyle en güzel şekilde tanıtımının yapılacağını belirten Başkan Külcü, Çorum Tanıtım Günleri’nde Çorum’un en iyi şekilde temsil edileceğini dile getirdi.
Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır da yaptığı konuşmada Çorum Günleri”nin amacının, Çorum’un kültür, turizm, sanayi, ticaret ve marka değerini tanıtmak olduğunu söyledi. Çorum Tanıtım Günleri’nde Çorum’un tüm yönleriyle tanıtılacağını belirten Çağır, fuarın tanıtımı için Ankara’da raketlerde, otobüs içlerinde, billboardlarda, üniversitelerde ve radyolarda duyurular ve reklamlar hazırlattıklarını söyledi. Çağır,fuara protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve firma temsilcilerini de davet edeceklerini sözlerine ekledi.
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de hazır bulundu.