Asfalt ve altyapı çalışmalarına Gülabibey Mahallesi’nde devam eden Belediye ekipleri, sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor. Gülabibey Mahallesi’nin Söğütevler ve Güzelyurt bölgelerinde başlayan asfalt çalışmaları şimdi de Bağcılar ve Kapaklı bölgesinde sürüyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, altyapı ve asfalt çalışmalarını Gülabibey Mahallesi Muhtarı Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ile birlikte inceledi, Fen İşleri Müdürü Seyit Ünaldı’dan bilgiler aldı.

“Tüm sorunları çözeceğiz”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada Gülabibey Mahallesi’nin çok geniş bir alana sahip olduğuna ve asfalt ihtiyacının fazla olduğuna dikkat çekerek, “Yaptığımız çalışma planı dahilinde buradaki sorunların hepsini çözmenin azim ve kararlılığı içerisindeyiz” dedi.

Kapaklı sokaklardaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Aşgın, çalışmaların Kapaklı bölgesindeki ara sokaklarda da devam edeceğini ifade etti.

Azim ve aşkla çalışmaya devam ediyoruz”

Çorum Belediyesi’nin tüm imkânlarıyla yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Gülabibey Mahallemizde Güzelyurt, Söğütevler, Kapaklı ve Bağcılar’ın tamamında hemşehrilerimizin yaşam kalitesini ve konforunu artırmak için büyük bir heyecanla, azimle ve aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizin tüm imkânları ile milletimizin hizmetindeyiz” dedi.

“Girilmedik sokak ve girilmedik gönül kalmayacak” sloganıyla gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Aşgın, “Biz, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gönüllere girmeye devam edeceğiz. Sadece asfalt dökmek, asfalt sermek değil gönüllere de girerek çalışmalarımızı aşkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtar Belli’den Başkan Aşgın’a teşekkür

Çorum Belediyesi’nin Gülabibey Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmalar, mahalle sakinlerinin de takdirini topluyor.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederek “Mahallemizin birçok bölgesinde çalışma yapılıyor, sorunlar bir bir çözülüyor. Bugün çok mutluyuz, çünkü mahallemizde 7 ayrı noktada gerek asfalt çalışmaları, gerekse altyapı çalışmaları olmak üzere birçok çalışma devam ediyor. Bu çalışmaları mahallemize kazandıran Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.