Belediye’nin Araç Kiralanması Hizmet Alımı ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile e-ihale yöntemiyle gerçekleştirildi.Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda düzenlenen ve tahmini bedelleri 72 bin500 TL ile 1 milyon 840 bin TL arasında değişen 5 kısım halinde düzenlenen ihaleye 12 firma elektronik ortamda başvuru yaptı. Buna göre ilk olarak Azmat Araç Kiralama ve Sosyal Hizmetler, Yunus Erdoğan, Mustafa Bal, Turkuaz Travel Tur, HanzadeTurizm Nakliyat, Özdağ Turizm Servisçilik, Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri, Yağmur Tur-19 Taşımacılık Turizm, İmza TravelTaşımacılık, Arda Seyahat Turizm, Gökhan Karataş ve Bayram Doğan Tur Seyahat firmalarının belgeleri ve teklifleri incelendi.Buna göre Yunus Erdoğan ile Arda Seyahat’ın belge eksikliği nedeni ile teklifleri geçersiz sayıldı.

Belediye personelinin hizmetlerinde kullanılmak üzere 24 adet sürücülü, 69 adet ise sürücüsüz olmak üzere toplam 93 adet araç kiralanması hizmet alımını içeren ihalede 1 ve 2. kısımlar için teklif olmadı. 3. kısımda tek teklifi Turkuaz Travel 90 bin TL ile verirken, 4. kısımda Gökhan Karataş 197 bin 750 TL ile en düşük teklifi verirken, 219 bin 500 TL ile İmza Travel sıralamadayer aldı. İhalenin 5. kısımdaki bölümünde ise 1 milyon 171 bin 640 TL ile Mustafa Bal ve 1 milyon 181 bin 800 TL ile Azmat

Araç Kiralama firmaları sıralamada yer aldı.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın firmaların belgelerinin ve tekliflerinin incelenmesinin ardından sonucun resmi yazıyla bildirileceğini açıkladı.