Çorum Belediyesi, şehrin her noktasında yaptığı hummalı çalışmalar neticesinde Çorum’u daha yaşanılabilir hale getirmeye devam ediyor. Altyapıdan asfalta, sosyal ve kültür hizmetlerinden gençlik çalışmalarına ve birçok hizmetlerle başarı hikâyeleri yazan Çorum Belediyesi, şehrin imarı için çalışmaya devam ediyor.

Göreve geldiği günden beri gece demeden gündüz demeden hizmetlerine devam eden Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a mahalle ayrımı yapmadan tüm bölgelerde yaptığı çalışmalar nedeniyle vatandaşlar memnuniyetini iletiyor. Bahçelievler Mahallesi Şenyurt Caddesi sakinleri ve cadde esnafı altyapı yenileme, asfalt yenileme ve kaldırım çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti.

“Başkanımızın sayesinde çok güzel bir asfaltlı yola kavuştuk’’

Şenyurt Caddesi esnafından İlker Şimşek yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan önce toz topraktan geçilmiyordu burada. Şuanda çok güzel bir asfalta kavuştuk. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz” dedi.

“Eskisinden daha iyi oldu”

Bölge sakinlerinden Naciye Teyze de yol çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yolumuz çok güzel oldu. Belediyemiz yolu yenileyerek eskisinden daha iyi hale getirdi. Belediyemize, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her birinin gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.

“Sözünden duran Başkanımıza teşekkür ediyorum’’

Şenyurt Caddesi esnafından Adnan Selçuk da Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın kendilerine bu bölgenin yenilenmesi için söz verdiğini ve Başkan Aşgın’ın sözünde durduğunu belirterek “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bizleri kırmadı ve sözünü yerine getirdi. Başkanımızdan asfalt istedik, alt yapının yenilenmesini istedik, kaldırımların yenilenmesini istedik ve Başkanımız sözünde durarak hepsini yerine getirdi. Belediyemize ve Başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.