İlk ve ortaokulu da Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezindeki kurs hocalarının teşvikiyle bitirdiğini ifade eden Bekir Madan, liseyi bitirdiği için de çok mutlu olduğunu kaydetti. Eğitim hayatının şekillenmesinde kendisine büyük destekler veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür eden Bekir Madan, “Hayallerim için adım adım ilerliyorum. Hem derslerim konusunda hem de ders çalışabilmem için fiziki ortamın oluşturulması konusunda bana her türlü desteği veren Çorum Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Engelli Eğitim Merkezimizdeki tüm hocalarımızın üzerimizde emeği çok büyük.” dedi.

Bekir, Adalet okumak istiyor

Bekir Madan, lise diplomasından sonra şimdi de üniversite okumak istediğini ifade etti. Üniversitede Adalet Meslek Yüksek Okuluna gitmek istediğini vurgulayan Madan, “En büyük hayalinin Adalet okuyup engelli bireylerin haklarını savunmak. Bu hayallerime beni yakınlaştıran Çorum Belediyesi'ne ve emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Aşgın, Bekir’i tebrik etti

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da sosyal medyadan yaptığı açıklamada lise diploması alan Bekir Madan’ı tebrik etti. Başkan Aşgın, paylaşımında “En güzel mezuniyet coşkusu… Bekir Madan, ilkokuldan bu yana hep yanında olduğumuz bir kardeşimizdi ve lise diplomasına kavuştu. Kendisini gönülden kutluyor, Engelli Eğitim Merkezi öğretmenlerimize özverili çalışmaları için tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.